GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahu

 • masa pelepasan:2023-05-24 09:00:12
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:353
 • Penerangan pantas:

  Gaobeidian,Semua saluran sambungan mesti mempunyai pins pecah dan cukup.Pertahanan minggu: Menurut arahan operasi, pastikan lif dip

Kandungan artikel

Semua saluran sambungan mesti mempunyai pins pecah dan cukup.

Pertahanan minggu: Menurut arahan operasi, pastikan lif diperiksa dan lembut setiap hari

GaobeidianKaedah kedua ialah kaedah lapisan perlindungan, yang menutupi permukaan logam platform mengangkat selai aluminum dengan lapisan perlindungan untuk mengisolasi produk logam dari media yang berkeliaran dan mencegah kerosakan. Laksanakan minyak enjin, cat, atau meliputi permukaan bahagian besi dengan bahan-bahan non-metalik yang melawan kerosakan seperti enamel dan plastik; Dengan elektroplating, plating panas, menyemprot, dll., lapisan logam yang tidak mudah terkorod dikelilingi di permukaan besi.

Bersihkan dan periksa kumpulan bingkai roda mahkota, betulkan atau gantikan dengan bahagian baru

Tustra GutierrezCheck the welding condition of the connection point,GaobeidianHarga jembatan naik bimbit, and if there is any looseness, please fix it in a timely manner.

Sila rujuk ke manual arahan untuk menyimpan dan menyimpan lif untuk semak momentum rem

When installing the fence cage, it is necessary to clean the surface and install the foot bolts to ensure reduced friction. Different thicknesses of steel plates can also be inserted at the foot bolts to adjust the verticality. Next, it is necessary to install buffer springs, as buffering can ensure safety.


GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahuLift kargo adalah platform penangkap hidraulik khusus untuk pengangkutan barang. Ia terutamanya digunakan untuk mengangkut barang ke atas dan ke bawah diantara berbagai lantai kerja seperti gudang, garaj, workshop dll. Ia khususnya sesuai untuk bangunan lantai bawah. Untuk meningkatkan keselamatan lif kargo untuk perjalanan jauh dan keselamatan peribadi, tindakan keselamatan dirancang dalam sirkuit. Di bawah, penulis akan menjelaskan secara singkat keuntungan jelas lif kargo.

Tiada pencemaran, tiada gas exhaust, jarak operasi yang besar, dan cairan yang kuat. Terutama sesuai untuk penyimpanan sejuk dan kawasan yang sangat penduduk (stesen keretapi stesen bas, lapangan terbang). Lebih luas digunakan dalam industri seperti pembinaan bandar,GaobeidianLift gunting bergerak sepenuhnya, lapangan minyak, pengangkutan, dan pemerintahan bandar. Menurut keperluan peribadi, valv keseimbangan, dan peranti penyelamatan tekanan automatik boleh dipasang dalam kes kehabisan kuasa, serta peranti keselamatan untuk mencegah muatan berlebihan platform mengangkat ketinggian tinggi, peranti perlindungan bocor, peranti perlindungan kehilangan fasa, dan peranti perlindungan letupan keselamatan untuk mencegah putus paip hidraulik.

Tingkat atas khas tahap angkat kedua rendah meter, dan tingkat lain boleh dipasang rendah meter.

Konsultasi bebasKotak gerak pengurangan, kotak gerak, peralatan mata luar dan bahagian lain, serta minyak hidraulik, semua dilakukan mengikut keperluan dalam jadual.

Semak keadaan pakaian penion dan rak, sila rujuk ke manual arahan untuk keperluan khusus

Besi manganese biasanya digunakan sebagai profil utama untuk lif kargo gudang. Untuk mencapai kesan anti-korrosion yang lebih baik, lapisan primer yang menentang rust biasanya dilaksanakan, yang secara efektif menghalang udara dan mencegah korrosion awal besi. Di bawah,GaobeidianIndustrial rail type lifting platform, tekan hidraulik Ruilong akan menjelaskan peran primer yang menentang rust.


GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahuApabila jaringan keselamatan dan tindakan perlindungan lain tidak dapat diterima, tali pinggang keselamatan mesti dipakai apabila bekerja pada ketinggian lebih dari meter; Apabila membangun pada cerun tajam, perlu menarik tali keselamatan dengan betul. Pada hari ini, platform angkat bukan lagi peranti istimewa, ia hanya alat yang biasa digunakan oleh orang. Walaupun ia adalah alat, kita juga perlu menyimpannya dan menyimpannya.

kualitiBawah dipasang dengan lejang had bawah untuk mencegah bahaya wayar besi jatuh selepas lejang had pertama gagal.

Sambungan bekalan kuasa untuk operasi penangkapan produk mempengaruhi penggunaan biasa produk di masa depan. Oleh itu dengan bantuan pegawai teknikal penghasil, selepas memasang lif kargo hidraulik di kilang, lantai, pelabuhan, dan tempat lain, mungkin ada beberapa tindak balas dan masalah pada tahap awal. Di bawah, editor Yakali mengungkapkan beberapa masalah umum dengan lif kargo hidraulik dan menyediakan beberapa pernyataan bagaimana untuk menyelesaikan dan mencegah masalah ini.

Penjagaan bulanan: Lihat item pemeriksaan minggu


Maklumat produk lain
 • PadebornLift tirai tahapBagaimana menilai haus dan apa yang perlu ditingkatkan

  PadebornLift tirai tahapBagaimana menilai haus dan apa yang perlu ditingkatkan

 • Kot AdduPengubah terbenam minyakApakah kemahiran pemasangan

  Kot AdduPengubah terbenam minyakApakah kemahiran pemasangan

 • SofiaPlatform penangkapan jenis keretapi panduan hidraulikKepentingan pengeluaran dan kehidupan

  SofiaPlatform penangkapan jenis keretapi panduan hidraulikKepentingan pengeluaran dan kehidupan

 • SofiaTrain boarding bridgeApa persembahannya

  SofiaTrain boarding bridgeApa persembahannya

 • GelsenkirchenJembatan boardingBagaimanakah ia berfungsi?

  GelsenkirchenJembatan boardingBagaimanakah ia berfungsi?

 • GelsenkirchenPlatform penangkapan jenis gunting bergerakCara mengenal pasti barang palsu

  GelsenkirchenPlatform penangkapan jenis gunting bergerakCara mengenal pasti barang palsu

 • GelsenkirchenLift untuk villa keluarga tiga lantaiBerita Terklasifikasi

  GelsenkirchenLift untuk villa keluarga tiga lantaiBerita Terklasifikasi

 • KhushabPengubah terbenam minyakAdakah tingkah laku industri merupakan

  KhushabPengubah terbenam minyakAdakah tingkah laku industri merupakan

 • segera:Peringatan: Maklumat GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahu memberi anda GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahu oleh syarikat kami, perkhidmatan GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahu dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahu, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahu. GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahu di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di GaobeidianGarpu gunting platform angkat bimbitSejauh mana anda tahu, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!